Velg ditt kjøretøy
Bruk chassinr
Velg kjøretøy fra listen
Søk etter produkter

Supersprint Endpipes kit Right - Left "Racing" O100

6 613,81 NOK inkl. moms
(5 291,05 NOK eksl. moms)
stk.
Legg til i kurven

Varenummer: 831886

Varen er uoriginal

Varens tilstand Ny

Dette produktet passer både venstre og høyrestyrte biler

G32 GT

Merke:
Vis detaljer

Vekt: 2,00 KG

Antall pr bil: Antall ukjent

Not Ece Approved

Vennligst merk: vi fører ALT på Supersprint. Se mer på www.supersprint.com, og kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud dersom du finner noe som interesserer deg.

Supersprint har eksistert siden 1955 og er en av Europas eldste produsenter av høyytelses eksosanlegg. Alle eksosanlegg er 100% produsert i Italia og er laget etter de strengeste materialkrav, noe som gir produktene en høy kvalitet! Alle Supersprints produkter er håndlagde og dette sikrer bl.a. at alle delene er 100% tilpasset bilen og at passformen er perfekt!

Supersprint flyttester også alle eksoskomponenter på banen før de settes i produksjon. Det betyr at for kunden vil alle eksosanleggene gi bilen din en mer sportslig lyd og øke bilens hestekrefter og dreiemoment!

La vårt BMW spesialiserte verksted montere delene. Vi har ekspertisen og en lav timespris!

ALT TIL BMW & MINI! I vår onlinekatalog finner du ”kun” ca. 27.000 nye og brukte produkter ut av de ca. 500.000 BMW & MINI produktene som vi kan levere, så kontakt oss hvis ikke du finner det du mangler! Husk vi har alltid de laveste priser og det største utvalget! Venligst merk at hvis du har det originale BMW / MINI reservedels-nummeret (11 sifre, evt. bare de siste 7 sifre) – så kan du taste det inn direkte i søkefeltet eller innkjøpskurven og se prisen og evt. bestille det, selvom delen ikke finnes i vår online katalog! Kontakt oss! – på odense@schmiedmann.com

Motta en melding automatisk når vi får produktet tilgjengelig på lager.
Meld deg på tjenesten ved å skrive inn e-post adressen din i feltet under.

Påmelding

Du blir fjernet fra distribusjonslisten, når du mottar en e-post.

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States