Velg ditt kjøretøy
Bruk chassinr
Velg kjøretøy fra listen
Søk etter produkter

Personvernbetingelser hos Schmiedmann

Schmiedmann samler følgende personlig informasjon når et kjøp eller opprettelse av en bruker skjer i vår nettbutikk:

  • Identifikasjonsinformasjon (navn, adresse, telefonnummer)
  • Emailadresse
  • MVA (for firma)
  • Muligens registreringsnummer eller VIN nummer på bilen din, hvis du oppgir denne informasjonen.

Informasjonen blir brukt kun for behandling av kjøpsordre. Informasjonen blir sendt og lagret kryptert, så bare våre ordrebehandlere i Schmiedmann har tilgang.

I all hovedsak, informasjonen vil ikke bli delt med andre. Derimot, din informasjon kan bli brukt i forhold til levering og sporing.

I tillegg, vi kan bruke informasjonen din hvis det er nødvendig for at Schmiedmann (eller en tredjepart) skal oppnå en gjensidig gode (for eksempel, ved en reklamasjonsprosess).

 

Annen deling av informasjon er tillatt kun i ekstraordinære tilfeller hvor loven tillater deling av personlig data.

 

Din personlige informasjon vil, som en hovedregel, blir lagret i en periode på 5 år fra slutten av nåværende år. Hvis ordren din er utført i november 2017 vil vi holde informasjonen fram til slutten av 2022. Når den personlige informasjonen ikke lenger er relevant, og vi ikke trenger å beholde den så vil all personlig informasjon slettes.

 

Elektroniske betalinger blir utført på en trygg og kryptert måte. Løsningen er godkjent av NETS.

 

Nettbutikken bruker informasjonskapsler for å behandle innholdet i handlekurven. En informasjonskapsel er en fil som er lagret på din personlige datamaskin eller mobil/nettbrett. Disse informasjonskapslene inneholder ikke privat informasjon. Se våre informasjonskapselbetingelser her.

 

I tillegg, vi lagrer IP adressen som er brukt til kjøpet. Informasjonen blir normalt ikke brukt, men kan bli brukt i tilfelle av en politietterforskning. Alle falske ordrer vil bli rapportert til politiet!

 

Fra et skjema er det mulig å få en e-post oppført på en mailingliste hos Schmiedmann. Vi sender ut nyheter, tilbud og annen informasjon fra Schmiedmann. Denne tjenesten kan alltid avmeldes via en lenke nederst i nyhetsbrevet slik du ønsker.


jf. Personvernforordningen så vil vi på forespørsel informere om registrert informasjon, og hvis ønskelig vil vi slette ønsket informasjon.

 

Vi forbeholder retten til å oppdatere og endre personvernbetingelsene. Ved endring vil vi endre datoen på «sist endret» på bunnen av siden. Disse retningslinjene er evaluert og kontrollert en gang i ordet, hvis nødvendig.

 

Hvis du ønsker å klage på hvordan Schmiedmann behandler din personlige informasjon kan du kontakte Datatilsynet.

 

Datatilsynet
Postboks 458 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 39 69 00
E-mail: postkasse@datatilsynet.no

Datakontrollør
Schmiedmann Odense A / S
Herluf Trolles vej 15
5220 Odense SØ
Telefon: +45 65 94 15 45
VAT: 29634602
E-mail: compliance@schmiedmann.com
 
Sist endret: 07-02-2024

 

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States