Velg din bil
Bruk chassinr
SØK UTEN MODELL BETEGNELSE
Velg bil fra liste
Søk etter produkter

Kjøpsbetingelser

 

 1. Priser

  Alle priser er oppgitt i norske kroner. Varens pris vises både inkludert og ekskludert 25% MVA.

 2. Betaling

  Du kan betale med disse betalingskort: (Visa / Eurocard / Mastercard) Hvis du betaler med Visa eller kredittkort skal du kun taste inn ditt kortnummer, utløpsdato og kontrollnummer ved bestillingen av varen. Alle kreditkort transaksjoner håndteres av PayEx.no

 3. Transportskader

  Hvis det konstateres transportskader ved utpakningen av varene, ta vare på innpakningen og kontakt speditøren (tranportøren), det er speditør som har ansvaret for forsendelsen og skal ta stilling til erstatning på forsendelsen.

 4. Bestilling av varer vi normalt ikke lagerfører

  Hvis du bestiller varer som normalt ikke lagerføres hos oss krever vi som regel et mindre depositum før vi bestiller varen - depositumets størrelse er normalt 30% av varens pris eks. MVA.

 5. Ved mottakelsen av varer

  Kontrollèr vennligst straks at du har mottatt riktige varer. Spesielt deler som skal lakkeres skal kontrolleres for passform osv. Det ytes ingen erstatning for lakkostnader på feilleverte varer eller varer med feil og mangler.

 6. Prisgaranti

  Vi garanterer for at du som kunde hos oss til enhver tid får dine reservedeler / utstyr til landets laveste priser på kjøpstidspunktet.
  Det tas forbehold for tilbudsvarer og at det er varer av samme fabrikat og kvalitet.

 7. Sikkerhet

  Vi bruker sikkerhetsprotokollen SSL som krypterer informasjon mellom nettleseren (kortinnehaver) og nettbutikk (forretningen). Dette medfører at de opplysninger du gir ved betaling med Visa eller kredittkort er beskyttet under overføringen fra din PC til oss. SSL som krypteringsform er vanlig å bruke og betraktes som en meget sikker løsning. På www.betaling.no kan du se hvordan en SSL-transaksjon gjennomføres.

 8. Fortrolige opplysninger

  Dine opplysninger; navn, adresse og e-post bruker vi utelukkende til å sende dine varer, og til å informere deg hvis det skulle oppstå problemer med leveringen. Dessuten vil du etter bestilling motta en ordrebekreftelse via e-post.

 9. Levering

  Som kunde er du alltid sikret en hurtig og korrekt levering da vi daglig sender over hele landet. Hvis det skulle være leveringsproblemer vil du bli kontaktet. Oppgi alltid telefonnummer eller e-postadresse slik at det er mulig for oss å kontakte deg.

 10. Ordrebekreftelse

  Straks etter du har kjøpt en vare i nettbutikken mottar du en ordrebekreftelse via e-post. Den inneholder blant annet et ordrenummer, navn på betaleren og leveringsadresse samt en oversikt over de bestilte varer.
  Ordrenummeret skal brukes ved enhver evt. forespørsel knyttet til din ordre.

 11. Bytterett

  Du har 14 dages bytterett på alle varer du handler i nettbutikken - gjeldende fra mottaksdato.

  Tilbakelevering / reklamasjoner. Varer som har vesentlige feil eller mangler kan byttes innen 14 dager fra forsendelsesdato. Varen skal leveres i retur i intakt original emballasje og det skal være en fakturakopi vedlagt. Dessuten skal det være vedlagt en skriftlig angivelse av mangelen / feilen. Utbetalingen av evt. tilgodehavende overføres til kunden over nettbank.
  Varer som ikke har feil eller mangler men er feilbestilte tas også i retur dersom de ikke har vært montert. I slike tilfeller trekkes 20% av varens kjøpssum i returgebyr.

  Våre kunder bes spesielt bemerke at de følgende varer ikke tas i retur:  Spesialbestilte varer, elektriske komponenter, varer som ikke ligger i original emballasje, felger som er skadet/ripet under transport/ ved montering samt lakkerte deler.

  Vi gjør oppmerksom på at alle deler som distribueres fra vårt lager har gjennomgått nøye undersøkelser for evt feil/skader/mangler og varene fotograferes før utsendelse.  Dette for å sikre våre kunder den aller beste service.

 12. Følgeskader

  Det ytes ingen erstatning for følgeskader ved montering av defekte eller feilleverte varer, ei heller til erstatning for tapt arbeidstid.

 13. Godkjenninger

  Produkter som er TÜV godkjente skal normalt kunne godkjennes av Trafikkstasjonene i Norge. Vi gir imidlertid ingen garanti for dette, da praksis omkring slike godkjenninger kan variere fra sted til sted. Vær imidlertid nøye med ta med TÜV papirer som følger med varene til visning på den lokale trafikkstasjonen. OBS ! For å få skrevet inn og godkjent senke sett krever trafikkstasjonene i tillegg utskrift fra en fire-hjuls kontroll som dokumenterer at hjulvinkler og understells geometri generelt ligger innenfor de av fabrikkens fastsatte toleranser.

 14. Reklamasjonsrett

  Som privatkunde har du som utgangspunkt 2 års reklamasjonsrett ifølge Kjøpsloven. For enkelte produkter er reklamasjonsperioden lengre. Misbruk eller hærverk dekkes ikke av reklamasjonsretten.

 15. Kjøpsloven

  Ditt varekjøp er beskyttet i henhold til Kjøpsloven.

  Kontaktinformasjon
  Vi kan kontaktes på følgende adresse / telefonnummer:

  M Verksted
  Ringeriksveien 177, 1339 Vøyenenga
  Tlf + 47 67 17 18 19
  Org.number: 914 736 927
  E-post: post@schmiedmann.no

 16. Forbehold

  Vi tar forbehold om trykk- og eller behandlingsfeil.

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States